IMG_6981

Förskolechefen har ordet

Sommaren 2018

Mia har valt att gå vidare mot nya utmaningar. Birgitta tar över tills vidare. Info om detta har alla vårdnadshavare fått.

Vi på Östra Grevie förskola önskar er alla en GLAD SOMMAR!!!

——————————————————————————–

170818

Hej!

Vi önskar er alla, nya som gamla, varmt välkomna tillbaka till ett nytt pedagogiskt år. Vi hoppas att ni har haft en underbar sommar.

Lite nytt finns det att informera om så här i uppstarten. Linnea har fått en tillsvidareanställning.

Fram till  jul med ev förlängning, så fortsätter båda vikarierna Michelle och Linus att arbeta på förskolan.

Mulle Meck: Tomas, Sandra, Linda,  My, Therese, Michelle,  och Linus

Mamma Mu: Christina, Jenny och Linnea

Vi ser med stor glädje fram emot ännu ett nytt pedagogiskt år, och ett gott samarbete med er alla. Har ni frågor eller funderar över något så är det bara att höra av er till Mia som är förskolechef.

Med varma hälsningar

Birgitta och Mia

————————————————————————————-

170221

Under våren kommer jag att finnas tillgänglig på mail och telefon hela veckan. Jag kommer dock att fysiskt vara på plats under alla onsdagar från ca 8-16.  Välkommen att kontakta mig om ni har undringar och funderingar. / Mia

161128

Hej!

Under sommaren har vi renoverat hela vår ovanvåning och det blev underbart fint.

Vi har under hösten skolat in en del nya barn, och fortsätter under våren 2017.

Detta för alltid med sig utökad personalstyrka, och vi väntar på att förskollärare tjänsterna ska sökas. Då det tyvärr är brist, så har vi fantastiska vikarier inne under tiden.

Platserna på Östra Grevie förskola börjar att ta slut och vi har nu kö, dock finns det enstaka plaster i vissa åldrar, så var inte rädda för att höra av er vid intresse.

2015-12-22

Hej!
Då har en termin gått på det nya läsåret. Jag känner att jag lärt mig massor om de olika verksamheterna och att jag utvecklas som rektor/förskolechef varje dag.

Jag går till mitt arbete med ett leende eftersom det är helt underbart att få träffa alla fantastiska barn och lika fantastisk personal varje dag.

Jag vill tacka alla föräldrar för ett gott samarbete och för många nya trevliga bekantskaper i samband med träffar i verksamheterna.
Jag ser verkligen fram emot 2016.

Mia Ylinen rektor/förskolechef

Här nedan kan ni se vart jag befinner mig, observera att jag ägnar mig åt rektorsutbildningen på fredagar. Finns dock tillgänglig på telefon och mail.

Smaragden Pilbågens fsk Östra Grevie fsk
Måndag 07:30 – 08:30 Heldag
Tisdag 07:30 – 08:30 Heldag
Onsdag Heldag
Torsdag 07:30 – 08:30 Eftermiddag Förmiddag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En förskola där du och ditt barn står i centrum