IMG_6990

Jobb

Vill du arbeta hos oss på Östra Grevie förskola, eller på förskolan i Svedala?

Förskollärare med förskollärare legitimation

Förskolans verksamhet sträcker sig från åldrarna 1 år till 5 år i blandade åldersgrupper ”stora” och ”små”.

Tjänsten nedan gäller Östra Grevie förskola!

Vi söker en förskollärare som vill arbeta på vår förskola. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta med åldersblandade grupper, men framförallt vill vi att du brinner för att vara med i den fantastiska resa som varje barn gör när de växer och utvecklas. Vi värdesätter social kompetens och lägger stor vikt vid din personlighet.

Vi som arbetar på Östra Grevie förskola är stolta över vår arbetsplats och jobbar ständigt på att få en spännande och inspirerande miljö runt omkring oss. Vi ställer tydliga mål för vår verksamhet, såväl långsiktiga som kortsiktiga, vilka utvärderas kontinuerligt.

Då din roll som förskollärare är utökad i läroplanen, ska du inte vara främmad för att ta tag och driva processer på förskolan och i ditt arbetslag. Vi ställer också höga krav på god barnsyn och goda föräldrakontakter.

Känner du att detta är en tjänst som är som klippt och skuren för dig så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi behandlar din ansökan efterhand som den inkommer.

Ansökan

Endast skriftlig ansökan med cv och personligt brev beaktas, se nedan.

Vikarier

Vi söker ständigt timvikarier att ingå i vår vikariepool, så tveka inte att höra av dig.

Östra Grevie förskola ligger i en fantastisk bomiljö mellan Malmö och Anderslöv längs väg 101.  Förskolan är en härlig gammal folkskola, med en lummig uppväxt trädgård, där både personal och barn trivs mycket bra. Förskolans verksamhet sträcker sig från åldrarna 1 år till 5 år.

Är du utbildad barnskötare är detta meriterande, men framförallt vill vi att du brinner för att vara med i den fantastiska resa som varje barn gör när de växer och utvecklas. Du måste vara positiv och ha en vilja att utveckla dig själv i ditt arbete. Du ska även ha en god samarbetsförmåga i ett arbetslag. Du måste även kunna rycka in med kort varsel.

Känner du att ett vikariat hos oss skulle vara intressant är du välkommen att höra av dig.

Ansökan

Endast skriftlig ansökan med cv och personligt brev beaktas.

Mail: birgitta@ostragreviefsk.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En förskola där du och ditt barn står i centrum